Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

H Εταιρεία δημιούργησε τον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των Πελατών της. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από την Εταιρεία , προκειμένου οι χρήστες του Διαδικτυακού τόπου να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει η Εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την Εταιρεία . Η Εταιρεία δεν διανέμει σε κανέναν (εταιρεία, οργανισμό κλπ) που δεν συνδέεται με το Yamasa.gr τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες της ιστοσελίδας και πελάτες της Εταιρεία.

Πολιτική Απορρήτου

Με το ακόλουθο κείμενο η Εταιρεία επιθυμεί να σας ενημερώσει σχετικά με την πολιτική της επί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της διασφάλισης της ιδιωτικότητας όσων επισκέπτονται και όσων χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της. Η Εταιρεία τηρεί τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 »Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», όπως ισχύει, καθώς και της Κανονιστικής πράξης 1/1999 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα που θα γνωστοποιήσετε στην Εταιρεία μέσω της παρούσας ιστοσελίδας θα χρησιμοποιηθούν μόνο όπως ορίζεται ακολούθως:

Το Yamasa.gr δεσμεύεται ότι θα προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων που μας γνωστοποιείται. Για αυτό, τηρώντας την νέα Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), θα θέλαμε να ζητήσουμε την συγκατάθεσή σας για να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία που μας δώσατε, να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς για προσφορές από προμηθευτές, διαγωνισμούς ή τα εταιρικά μας νέα.

Τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούμε είναι τα εξής:

Όνομα, Επώνυμο, Ηλεκτρονική διεύθυνση

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε τη συγκατάθεσή σας σε μία ή όλες τις παραπάνω επιλογές μπορείτε να μας ενημερώσετε για το αίτημα σας στο [email protected]